Followers

Exam hari ini

I just answered two papers for my final exam.Just now, i had my space law's paper.Alhamdulillah, i managed to answer most of the questions.only 3 to 4 questions that i can't answered.Last choice for student who having same situation, goreng menggorengla.tapi goreng sikit2 je.Law...it is a fact so how to goreng lebih2.then,mana mau cari lagi.Nak perah-perah otak untuk ingat balik...hurm...xblh jgk nak ingat2.Tak sangka, 2 jam kredit pun boleh susah macam ni.Nak buat macam mana, ini yang wajib diambil oleh setiap pelajar thn 4 remote sensing.Nasib baik exam ni boleh bawak UN Space Treaties.Boleh la jgk belek-belek.Kot-kotla terkeluar idea untuk menggoreng jawapan yang tak dijumpai tadi.Hurm...ada ke...mcm takde je idea yang datang.Jenuh aku duk cari-cari ayat or perkataan yang boleh bagi idea untuk jawab soalan tu.Argh..mmg tak jumpa.Mungkin sebab masa jugak.Last minute waktu org nak kutip answer sheet baru nak cari, macam mana la nak jumpa.huhu.takpela,ada rezeki, insyaAllah,dapatla A subjek ni.Amin...waiting for 2 more papers to go then...wish me luck (^_^).

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment