Followers

3P hari ini....

Hari ni hari kedua program 3P ni.Dua hr ni..belajar tentang soft skill je.Drpd cara nak berjalan, catwalk la gayanya, cara senyum and greeting to panel yang ada wktu interview keje nnti.Soft skill ni, kebanyakan orang tahu yang ia adalah kemahiran yang ada dalam diri setiap insan.Kadang-kadang kita tak sedar pun kita ada.Cara kita berkomunikasi,cara kita duduk and macam2 lagila.kebanyakannya yang aku blaja dlm kelas ni...cara nak menhadapi temuduga keje nntila.hurm..harap2 berjaya la nnti dalam temuduga.

Esok dah stat klas 3P CompTIA yang aku pilih tu.Tak tau gambaran mcm mna kelas tu.Harap2 berjalan lancar la...

Betul2 xde mood untuk tulis pjg2...da~

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment