Followers

Rewang-rewang 4 SGS

Fuh..hr ni kitorang buat rewang merewang.ala-ala macam nak kenduri pulak suasana tu. riuh rendah...sembang-sembang..gelak-gelak...best jugak.macam tak percaya pulak kitorang buat masak-masak.aku pun tak caya yang aku buat benda-benda ni.ye la..kat rumah..mana la aku ni rajin sangat kat dapur.duduk-duduk and tengok mak aku masak tu adela.hehe...takpa mak...anak mak dah besaq...boleh buat masak-masak dah lepas ni.haha...perasan tol.adoi...ni agaknya penangan final exam and PSM.orang buat masak memasak ni lepas exam..yang kitorang ni...exam xabis lagi...tesis pun tak print and jilid lagi...klakar pulak bila pikir.takpela kawan-kawan..kita enjoy dlu malam ni...esok kita sambung buat PSM and study for hydro and marine yer...adoi..spoil btol bila cakap pasal academic ni...okla...nak bersiap-siap ke balai cerap.BBQ time~.Ada masa...akan ku upload gambar-gambar itew.Da..~

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment