Followers

SGS 05-09 Sentiasa di hatiku...;p

terharu plus sedih sebab teringat kat my coursemate...ini akibat daripada tengok video yang ditag oleh tola kat fb la ni...weh...aku rindu btul kat korang semua.rindu time khemah ukur...time nak buat psm...time nak exam...haha..yang ni memang x tahan...dekat-dekat nak final exam baru kalut nak mencari exam paper last year...memang kacau wktu tu..dekat2 midnite bru kalut nak amik soalan kat kawan2 yang ada paper tu...baru ingat nak salin n jawab soalan..ada kes yang nk fotostat esok...nak bahagi-bahagi soalan sesama group.ingat lagi, waktu tu..dengan shaida, sheila,piqah, amanda, fani, ida, peha (sory kalau xsebut nama yang lain) siap bahagi2 soalan...sorg dua atau tiga soalan.then, masing-masing cari jawapan...next day or 2 3 hari lepas tu...kita adakan discussion...best kan wktu tu...hurm...macam-macam hal...

tapi sekarang ni, semuanya dah ada tugas masing-masing.ada yang kerja kat johor..ada yang masih di UTM...ada yang kat sarawak ke sabah (mana satu arip?aku asyik lpa je..sorry ye).macam2 la...bila la kita dapat buat reunion kan..ni baru nak dekat setahun tak berjumpa...kalau 4 5 tahun..macam mana agaknya....

kawan-kawan yang aku xleh lupa...inilah mereka...arip...copy yer ;p

miss u guys...



credit to http://www.bleubiru.blogspot.com/ (nak jugak..amik2...;p)

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment