Followers

Jalan-jalan bersama family

Salam...hi...just want to share...last weekend...my family and i went to a.setar....saja2 jejalan...tingin nak pg alor star parade...dh lama sebenarnya keinginan untuk pergi ke sana berputik...tp xsampai2 lagi...so masa cuti CNY minggu lepas...bgtau kt mak tingin nak pg sana...so dptla pegi...bila dah sampai tu...xbanyak pun kedai yang bukak..so rse mcm xmeriah tapi...kt mcD...orang rmai yg AMAT...my bro yg tingin nak mkn aiskrim pun trpksa pdmkan keinginan tu bila tgk line yg pjg giler...xpela dik...next time kita makan...

So...bila dh smpai kat sna...in my mind ni...dah set nk pg POPULAR....ye la..tengah gile mncri satu novel ni..ha...ad dlm entry ni...cari pnye cari...tapi xjumpa...agak frust jgk tp nak bt cmne kan...so nk mngelakkan tahap kekecewaan tu...belila satu novel ni...nmpak mcm best jgk la...


cite ni agak best la...tak habis mmbaca lagi...saja je bca lambat2...kang dh hbs baca..bosan lak...kna la beli nvel bru plak...

Then...my mum mmg trget nk pg tmpt ni lak...since dr luar shoppg cmplex tu dia dh nmpak banner sale...ap lagi...kitorg pon masuk la...

lame jgak kat dlm kedai ni....tok dengan abah mmg xmasuk kdai ni...diorg tggu kt tgkt bawah...my bro n i je yg ikut mak msuk dlm kdai ni...my bro dh naik bosan...hehe...cian kt dia...nak bt cmne..ni la prmpuan....pilih punye pilih...akhirnya...

tadaaAA....


i also got kain n tudung...suke2....mak blanje...sptutnya anak dia la blanja...adeh...nk bt cmne...dri sndri pn xlepas lg mak...hehe...anyway...THANK YOU mak...syg mak..=)

cite tak hbs lagi ni...hehe...then lps kluar dr shopping cmplex ni...mstila nk lunch...so menuju la ke are pom-pom...org2 kedah mst tahu tmpt ni sbb dia mmg famous la...tmpt mkn tghri yg best jgk la...walhal...xdela best mna pon...stop by kat stu kdai ni....dh duduk pun...ttba mak kata lauk dh hbs..so jalan la lgi...jmpa stu kdai lg...ha..yg ni mmg famos...pnh msuk dlm tv kalau x silap...tp lpa lak nak snap pic kt situ...so kitorg pun mkn la dgn berselera....lps mkn..singgah kt masjid...solt zohor n btolak balik....smpai2 je kt umah tu...semuanya terbongkang....xdela smua...tp trmsukla dri sndri jgk...hehe...k la...thats all for now...ad stu lg cite best...tp tu utk next entry...hehe...da~

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment