Followers

wau bulan...wau bulan...ye ke??

Its been long i don write anything in this blog...i'm kinda busy...bz sgt la tu...hehe...not really...tp memang tak berkesempatan untuk update berita trkni kat sni...ni pun dh hujg2 time kje dah...rse mcm banyak je yang nak dikongsi kat sini...tp itu semua bergantung kepada tahap kerajinan diriku ini...*wink..*wink...

ha...skrg ni musim lepas org menuai padi..jadi budak2 lak suka la main wau...tanah sawah dah kering...so jadi kawasan yang lapang...dengan angin yang agak tak sepoi2 bahasa..mmg sesuai sgt la main wau ni...kt bwh ni pic wau adikku...dengan gahnnye berterbangan di awan biru...cewah...sy suke wau ini...sebabnye kaler pink...hehe

1


2...



3...



4...

tapi sayang...wau ni dah xde dah skrg...hr tu terputus time dia tengah berterbangan di angkasa biru...sabar la dik...then dia dpt lak wau bru...tp sy xsuka wau bru itu...sbb...bkn warna pink..hehhe...ok..

next entry will coming after this...

1 orang nak bagi idea:

  1. len kali soh adik tu pakai tali kapal ikat wau k.
    kalu putus gak pakai rantai besi.
    for sure tak putus dah pastu.

    hihi^^

    ReplyDelete