Followers

Epilog Syurga Cinta

Salam.





Dah tgk cerita ni?nampak menarik la jugak.cite ni kan adaptasi dari file syurga cinta lakonan heliza af, hadziq dan awal ashaari.kan best kalau pelakon asal ditetapkan.huhu...suke heliza n awal tu...not to forget...haziq jgk...tp dlm cite series ni...tmpt haziq dignti dengan seorang budak kecik yg sgt comel...mia sara nasuha...yang berlakon cerita adamaya tu...comel tul dia...suka...xsabar nk tgk ending dia even dah tahu mcm mna nnti akhirnya...blh predict la...nak share lagu ost cerita ni...tjuk dia Ku memohon padamu...ni setelah di'google' n tgk kt stu blog ni...then hayati lirik2 dia...hmm...mksud mendalam...mcm terkena la plak dgn diri ni..opps..tersasul lak...ok..jom hayati lirik lagu ni...psttt...upenye pelakon utama yg menyanyi lagu ni...mula2 dah agak mcm suara fida...tp xcnfirm la kan...but now..da cnfirm..leh tahan suara dia...peace..;)

Ku Memohon Padamu – Fida

Tersepit di antara dua cinta
Kau memberikan ku satu harapan
Kini kau menghancurkan segalanya
Dia antara kita

Ku merelakan semua yang berlaku
Kau mencintai dan menyakitiku
Kini ku redha dengan segalanya
Tuhan yang menentu

Ya Tuhanku
Teguhkan rasa cinta padamu
Ya Tuhanku
Pinjamkan aku kekuatan darimu
Ku Memohon Padamu


0 orang nak bagi idea:

Post a Comment