Followers

Baju Raya Contest - Chenta Hati Mid

Salam.hi friends...=)

saya nak join contest ni ---> Baju Raya Contest-Chenta Hati Mid::





dah  lama hajat di hati nak join contest ni...tapi xjmpa gambar yang sesuai lagi...lastly...dah ad pun pic nyer...so dengan keterujaannya...saya pun mula menaip untuk buat rumusan kata-kata yang diberi (sila rujuk kat syarat-syarat)...suka..suka...harap2 dptla jadi plhan juri...kan kakak comel kan....(ni bukan bodek tau...akak ni mmg cntik n comel...ayu gitu..suka tgk dia...*wink)



ok...ni adalah baju raya saya tahun lepas....maafla, tak berapa jelas sngt...pkai cam hp ja...pastu self snap plak...huhu....hrp2 mengikut piawaian ditetapkan...

BAJU RAYA INI PALING VOGUE kerana ini baju konvo saya. Biasanya, setiap graduan mesti akan memakai pakaian yang cantik dan glamor pada hari konvokesyen masing-masing.Begitu juga dengan saya. Disebabkan konvo sebulan lebih sebelum raya, jadi saya jadikan baju ni sebagai baju raya jugak. Yang penting tak membazir sebab saya hanya pakai sekali saja selepas konvo.


ok...saya nak tag 3 orang kawan saya ni:




kawan-kawan lain yang teringin nak join, jomla join Baju Raya Contest - Chenta Hati Mid



seperti contets2 yang lain, contest ni pn ad syarat jgk.ni syarat2nya:
1) Follow sy ||Chenta_Hati_Mid|| dan add dekat blogroll korg [mudah utk u all dptkn info terkini tentg contest nie] - DONE
2) Buat post title :: Baju Raya Contest - Chenta Hati Mid - DONE
3) Letakkan banner [spt diatas] dalam post contest korang and link twos ke blog sy - DONE
4) Letakkan SATU gambar korg pkai baju raye yg korang rase paling vouge penah korg pakai -DONE
5) Letakkn caption BAJU RAYA INI PALING VOGUE kerana.... [tidak lebih 50 pth perkataan] - DONE
6) Kemudian, Tag 3 rakan anda - DONE
7) Tinggalkn comment dan entry link kt post ini supaya senang sy buat aktiviti terjah ^^ - DONE


TARIKH TUTUP :: HARI RAYA KETIGA (SUNDAY, 12 SEPT 2010, JAM 12 TGHARI)



fuh...akhirnya selesai jugak membuat rumusan ini...hehe...actually dah banyak kali saya duk edit2 ayat tu.dah lama tak buat rumusan.asyik terlebih 50 patah perkataan je...alhamdulillah, finally dapat jugak 50 p.pktaan.

ehem..ehem...so...kalau..kalaula....kalau saya menang....dan rumusan saya itu berjaya mnrik prhtian juri, saya trngin nak baju kebaya sulaman dri indon atau telekung sulaman indon...ikutla mna yang akak tuan pnye contest ni pilih utk saya...harap2....hhuhu...hrap2 menang la...amin....




Sekian...=)






2 orang nak bagi idea:

  1. salam terjah.. =)

    mekasih sb join contest simple ini..hehe~sume syarat2 sudah cukup..

    thn nie wane ungu ea?? mcm ramai aje wane ungu..hehe~

    tunggu resultnye nanti ea..
    keep in touch. =)

    ReplyDelete
  2. tQ...huhu...harap2 adela 'luck' nye...;)


    psst...tu bju raya thn lps kak...thn ni kaler oren...hehe

    ReplyDelete