Followers

Cepatnyerrr....dah 12 Syawal....




Hallu my friends...


tiap2 hr bila bukak blog saya ni...memang akan nmpak kat side bar kan...ada kalendar...then...bila tgk kalendar tu...dah 12 Syawal upenye...wah...cepatnya masa berlalu....sekejap je rsa bulan puasa...then hari raya pertama (tu yang paling best)...tut tap..tup tap...dah raya ke-12....raya kali ni mcm bese je...xdela meriah mna...yang best hari raya pertama je...thn ni xmain bunga api sgt...FYI...saya sangat suka bunga api...but this year..bila adik ajak main...mcm malas je nak kluar umah..baik duk dpn tv...tgk cite...pnye la malas kan cik fizah  ni...adeh...


ha..cite psl cerita kat tv kan...sangat-sangat pelik dan agak membosankan...ha...nape cik fizah kata gitu...nak tau...moh nak cite skit....haha...mcm gempak je kan...


yang saya pelik ni....cerita yang ditayangkan kat astro...mesti akan ditayangkan kat tv3...lag cuma shri ke dua hari....ok...contohnya...hari raya pertama, astro tayangkan satu cerita ni, then hari raya ke 3 or ke 4...tv3 mst tayangkan cite tu...haihh....agak bosan la kan....kita dah tgk cite tu...hrp2 dptla tgk cite lain...skali bila tgk info...citer yg sma....dahla astro ni slalu je tayangkan cite yg sma....psst..kalau cinta kirana dok ulang tayang...xpe jgk...tp kalau cite lain....xbest..bosan je duk ulang tayang...haihh..bila la diorg nak improve kan kualiti sesuatu cerita...


erkk....sorryla...ade selingan la plak...to astro n tv3...maafla yer..ini hanya entry luahan ku sahaja..haha...mcm la diorg akan baca kan...ok...da~

















4 orang nak bagi idea:

  1. slaam 12 syawal..
    btul2..cepat sungguh masa blalu..
    posa 6 pun ta start2 lg..bile la nk start--nafsu mkn makin mjd2..huhu~

    ReplyDelete
  2. a'a...betul la kak...dah nak tgh2 buln syawal...pose 6 pn xbuat lg...bila tah...huhu ;)

    ReplyDelete
  3. baik tgk astro prima
    ada byk citer hantu indon yg serammmmm

    hee~
    fiz
    salam kenal
    =]

    ReplyDelete
  4. hi syahira =)

    ha...prima pn satu...asyk tayang cite antu je...isk..isk...mcm xraya lak...hehe...

    ReplyDelete