Followers

Contest PINK ITU COMEL

dah lama benar tak join contest and giveaway ni....tetiba telah ditag oleh one of my friend..okla dear...disebabkan contest ni betul2 menepati citarasa i...haha...i likeeee pink so much....so...saya nak join la...nama contest ini adalah....




contest PINK ITU COMEL by mizzpalinribena






ok...ni adalah syarat-syaratnya....

syarat-syaratnye





  1. ok,wajib jadi follower mizzpalinribena.blogspot.com..





  2. contest niey terbuke kepade semue wanita, perempuan, makcik, kakak, adik,baby pon boleh. tambah lagi nenek pon boleh.and kepade jejaka pon boleh..





  3. terbuke juga kepade peminat pink atau tidak





  4. buat satu entry tentang contest niey.title "contest PINK ITU COMEL by MIZZPALINRIBENA"





  5. korang hanye perlu menyertakan picture korang sahaja berbaju,berseluar atau bertudung pink dan satu  picture bende pink yang korang rase comel.tak kesahlah ap2 je bende teww





  6. kriteria yang akan diambil kire adalah macam mane korang menonjolkan kecomelan pink tersebut





  7. wat satu quotes pink yang memang superb (cth: pink menyerlahkan keayuan anda)





  8. bermule 15/08/2010 hingge 15/09/2010





  9. wajib, letak banner contest yang kat atas post nie kat sidebar





  10. tag sekurang2nye 3 orang,pastikan orang teww tahu tau. na lebih pon boleh.HAHAHA



ni pic yang saya rasa paling comel la...haha...perasan sikit...me in pink scarf with a pink shirt...






this one are my favourites things....actually ada banyak lagi...sempat di-snap yang ini saja....ok x??







pink is awesome....it gives me the best mood in town...ahakz...i love pink so much...




saya tag utk semua follower a.k.a kwn2 saya yang besh...jom kwn2 join...:)


ok dik...sila pertimbangkan ye...hrp2 menang la...huhu :)








0 orang nak bagi idea:

Post a Comment