Followers

"Sape nak hadiah free? =)"



wah..hari ni adalah hari 'join the contest' la....setakat entry ni ditulis, dah 3 contest sy join...harap2 ada la rezeki saya...


sbnrnya saya telah ditag oleh kak anne utk join contest "Sape nak hadiah free? =)" ni....





oh..mungkinkah ini hadiahnya...hihi




BAIKLAH...syarat-syarat yang perlu saya patuhi di dalam usaha untuk men'join'kan diri saya dalam giveaway ini adalah :



1. bt entry "Sape nak hadiah free? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 


 
2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.


3. mnjadi follower blog ni.


4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye.


Hadiah?
misteri... sama ada duit tunai, topup, ataupon brg. tgk keadaan. 
nnti aku decide time aku da pilih blogger yg bertuah. 
xpon, aku bg korg pilih nk ape, boleh? =)


akan pilih randomly. xde berat sebelah atau pilih kasih. 
kira mcm cabutan bertuah la ye. utk seorg blogger yg bertuah sahaja. 



Tarikh tutup:
1 October 2010, 10:00 am.
jom try ong! mane tau korg bernasib baik.



setelah hampir semua syarat dipenuhi...syarat yang terakhir, nak kna tag org...aiseh..sush ni bg saya...hrp2 mereka sudila kirenye ditag...hehe...mereka adalah....


gg
akay
khumeera


ok..saya nk g bgtau diorg skrg....hrp2 terplhla by mr random...;)



sekian~








3 orang nak bagi idea:

  1. fiz si manta cantek!
    tq ye sbb sugi join GA nadia..

    ReplyDelete
  2. hi dear...tQ..

    hrp2 adala rzki kt GA nadia :)

    ReplyDelete
  3. gudluck dear~!! 25 percent~! hahaha... =P

    ReplyDelete