Followers

Shopping blouse

Salam...dah masuk raya ketiga ni...amacam kwn2...dah banyak berjalan?puasa enam x?best x raya kali ni?

entry hari ni just nak smbung cite yang psl shopping blouse hr tu...kan lpas sy update entry ttg blouse yang sy beli tu....sy ada mention saya beli satu lagi kan...ha..ni entry yang blouse tu....


inilah baju yang saya beli satu lagi....if u guys noticed...ada dua kan...hehe...yang satu lagi tu kawan saya punye...kitorg beli skli...senang...pos trus kt umh sy....saya punye yang kaler hitam...sangat2 berkenan...sebab kalerful...suka la...hehe





cntik x?? *wink*wink....;)









0 orang nak bagi idea:

Post a Comment