Followers

50 Bloggers Diperlukan!

Sambil blogwalking, saya ternampak ehmm..nak kata contest..bukan..nak kata giveaway pun bukan...apa ek...tapi MENARIK la tentang post ni. Blog 100penulis sedang menawarkan sesuatu yang menarik ni sehingga 20 Nov 2010.


Kenapa saya kata menarik? Ha..kenala tengok sendiri dan baca apa yang best nya...klik kat SINI.


Di samping tu, dapat juga tambah kenalan baru di alam maya ni...perkara ni yang best.Sejak berblog, macam-macam orang saya dah jumpa dan sangat-sangat berharga setiap pengalaman tu.


Jom kita cuba..no harm to try right?*wink









2 orang nak bagi idea:

  1. Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

    Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

    Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

    Salam kenal-kenal and happy blogging!

    ReplyDelete
  2. Salam....dah serbu..hehe...Tq ye =)

    ReplyDelete