Followers

Air Asia::RM 1



Chak!


Kawan-kawan....Air Asia buat promosi lagi. Harga RM 1 untuk ke destinasi terpilih. Saya baru je tengok promo ni hari ni. Then saja ja gatai g web air asia N try tengok rate untuk pergi ke beberapa tempat yang ada dalam wishlist.Tapi untuk yang luar negara, tak jumpa lagi harga untuk RM 1.huhu...Ha..yang baru tahu ni, a;a lagi...jom-jom kita serbu web Air Asia N tengok mana-mana yang berkenan...cea...macam nak beli barang lak...psst...untuk pasangan yang baru berkahwin and nak berkahwin hujung tahun ni, apa lagi, go N grab this offer.Mana la tau untuk g honeymoon kan...erkk...ape la cik fizah ni...kawin tahun ni..ade ke nak g honeymoon tahun depan...isk..isk...


Oh..lupa pulak nak bagitau, offer ni untuk limited time only.adeh..leh plak lupa tarikh nya...tapi dah stat 14hb kot (serius tak ingt) sampai 17hb Oct (ni pun ingat2 lupa).saya dah try bukak air asia pnye webpage tapi loading page tu lmbt betul...so xdpt nak dipastikan...
untuk lebih kepastian sila masuk laman web Air Asia yer...











1 orang nak bagi idea: