Followers

Beautiful lagi....hehe



*Beautiful Blogger*








Time tengah kusyuk melihat dan membaca 'jejak' yang ditinggalkan sahabat-sahabatku sekalian, i terperasan msg dari waniez, ape lagi, terus mengunjungi blog beliau.oh, beliau adalah salah seorang b2b blogger n lebih kurang 3 minggu lagi akan berkahwin.Mesti excited kan yang ;)




Anyway, ini award yang kedua saya dapat...tu yang macam perasan sikit...cantik ke i...*oh tidak...macam gedix je bunyinya..huhu..


ok..i'll proceed to the task in order to take this award...


First, kenala ucap terima kasih kat tuan yang memberi kan...ThANx waniez dengan pooh nya...hehe...ingat jugak awak kat saya...sob..sob*tetiba terharu...




7 wonders about myself

1) I'm a cheerful person
2)Moody pun jugak...kadang-kadang la...
3)Always give a smile rather than speak
4)Love blogging
5)Love pink and purple
6)Red is my passion
7)Childish...huhu


Kena spread kat 15orang...adeh...ni yang jenuh berfikir...

so saya nak tag .....


Akay
Nad
GG
Nobita Sensei
Izzul
Masmurni
Miecyber
Nursufi
Gadis Kampung Separa Bandar
Bulan Purnama

Dan kepada semua follower saya...nak tag semua tapi tenet slow nih...tapi kepada my followers a.k.a my friend, kalau nampak ni, amik je k ;)




Sekian.





4 orang nak bagi idea:

  1. ohh! i dapat ke. terima kasih. hikhik..sorry sgt tak perasan. lately mmg bz giler. giler pun tak se bz neh. Ok! i mula merapu. hukhuk. thanks again!

    ReplyDelete
  2. hakhak...cian kawan ku sorg ni...tingtong sudaaa...hehe..;P

    ReplyDelete
  3. tenkiu sebab bagi award! semoga blog ni berkembang semekar-mekarnya..amiiinnn.

    ReplyDelete