Followers

Cayalah Lisa Surihani !

Kepada sapa-sapa yang tengok Festival Filem Malaysia semalam, sure dah tahu saper dapat anugerah semua-semua kan...Tapi saya tak nak ulas pasal pemenang anugerah although saya suka sangat bila KRU menang untuk Magika....memang dah agak filem ni at least msti menang satu anugerah. Teringin sangat nak tengok...hari tu masa pergi panggung, filem ni dah tak ditayang.frust..frust...='(



pic by budiey.com

pandangan mata yusry yang menggoda...pheww...





And sedikit touching bila Shamsul Yusuf menang Pengarah Terbaik...sedih...hampir-hampir saya nak menangis...dia hug mak dia...ayah dia...nangis...nangis...sedih...menangis kegembiraan...



another credit to budiey.com




Ok..berbalik kepada Pelakon Wanita Terbaik....yeayyy...Lisa Surihani have won! Suke...suke sebab dia ni sangat comel...cantik...kelakar...dan EDUCATED...tu yang penting kan...Disamping berjaya sebagai pelakon, dia jugak ada degree...ok la tu kan...complete package.


credit to budiey.com

pandangan mata lisa..kuyu yet so beautiful...nak jadi macam dia boleh?errkk..apa kess...


Tahniah Lisa...i love you...ha..bukan orang lelaki je suka and love..love bagai kat Lisa ye...I pun same...tapi...bukan la love in that 'way'. Nanti ada yang salah faham lak...huhu....anyway..she's same at my age...hehe..;)


Lisa yang manis bertudung



Dengan kawan-kawannya...


suka dia berlakon dalam Tudung Ekspress...watak dia as gadis yang selalu kalut-kalut...kelam kelibut...kepoh...hehe...so cute...



with Mia..so adorable Mia ni


suka jugak dia bawak watak mak kepada Mia Nasuha ni...ala...cite Adamaya tu...so sweet...adam pun ;)



ok..tu je untuk setakat ini....




da~






0 orang nak bagi idea:

Post a Comment