Followers

CONTEST GAYA TUDUNG VOGUE – versi Cik Fizah




Salam.kali ni mood untuk join contest datang lagi....bersesuaian la dengan jiwa saya..ahakz....jiwa la konon....ye...seperti tajuk entry di atas..saya nak men'join'kan diri ini ke dalam Contest Gaya Tudung Vogue dari  Puan Khumaera






kalau sape-sape yang nak join contest ni, silela klik link yang saya da bold kat atas banner tu yer...boleh check syarat-syarat semua....


so gambar yang saya pertaruhkan adalah seperti di bawah...dan nama bagi gaya tudung tersebut..ehem..ehem....sorry la kalau berbelit lidah...jenuh memikir ni...hehe


Lilitan ala "Diamond's butterfly in my heart"




maaflah gambar tak bape jelas sangat...gna hp ja...ini je pic yang paling jelas saya jumpa yang menyerlahkan bahagian depan tudung.harap-harap gaya tudung vogue ni dapatla menarik perhatian tuan punya contest+judges.


owh...tudung ni saya pakai lilit-lilit je.bahagian anak tudung tu, saya pakai tudung ekin.yang bling-bling kat luar tu, saya amik tudung bawal yang ada manik-manik ala berlian kat hujung dia tu, saya lilit-lilit kat kepala.time saya pakai tudung tu, confirm la bukan untuk hari yang biasa punye.time ni saya ada dinner anjuran course saya.saja ja nak nampak glamour and vogue gitu, so gna je tudung yang ada.nak beli ariani platinum (erk..apa kes ariani plak..haha), mahal sangat.time student, poket mana la penuh kan...konsep mix N match sajok....but its worth...for me :)


owh...1more thing, why ade butterfly kat name tu...coz kalau perati betul-betul kat kepala saya tu, sebelah kiri ade macam something kan...ha..tula butterfly nye...hihi..


ok...saya nak tag dua orang yang saya rasa wajib join contest ni...hikhik....=p




ok...sekian kata-kata dari cik fizah (^_^)








3 orang nak bagi idea:

  1. salam..sy dtg terkam..hahaha~

    ala..jgn ar panggil puan..malu i -gahaha~

    tudung bawal belit2?? kreatifnye..cun la tdg camtu..leh la wat tutorial utk sis ea.. =)

    mekasih menjoinkn diri..
    tunggu due date tau..
    jgn jemu2 na bace belog sis.. =)

    ReplyDelete
  2. salam....aiii sis...auww...malu..malu...haha...

    ok..ok...nanti ade masa...saya buat tutorial ea tudug belit2 ni...hehe

    slalu je bca blog sis..tp jrg dpt tgglkn footstep..tenet slow...huhu

    ReplyDelete
  3. alamak akak mane de pakai tudung yg canggih manggih ni..pakai tudung bodoh jek..hehehee..kena gigih belajar lilit tudung untuk join ni..hihihi

    ReplyDelete