Followers

Jom Parking Kat Blog Ben Ashaari




Saper nak jadi femes??ok..ok...bukan femes...nak upp kan follower korang tu...wide kan reader yang membaca blog korang?ok...SAYA nak! Anda?


Sambil blogwalking tadi....nampak entry yang best kat blog abang ben ni...sapa la yang tak kenal Ben Ashaari ni...sangat terkenal dikalangan blogger semua kan...kali ni beliau nak beri peluang kat blogger-blogger baru untuk memperkembangkan (betul ke perkataan ni?) lagi blog masing-masing...bestnye...harap-harap dapatlah kirenye blog saya ni diperkembangkan lagi...para pembacanya dan followers Upp lagi selepas ni...InsyaAllah...


Sebenarnya abg ben ni memang selalu memberi peluang untuk blogger-blogger baru naikk...free pulak tu...cuma saya je tak berpelung lagi. Ye la...bila masuk je blog nye...tengok2 time expired entry tu dah terlepas...takde rezeki la.. tapi kali ni, memang tak nak lepaskan peluang la...hehe..so abg ben...sile mempromosikan blog saya yang tak seberapa ini ye...=)


Utk kawan-kawan blogger yang lain, kalau korang semua berminat jugak, meh klik SINI....


Thank You so much Abg Ben...cayalah...hehe









2 orang nak bagi idea:

  1. ben! dulu x kenal siapa dia, dalam fb.. at the end, dah rajin bukak blog, baru tau, dia blogger femes amos.. =)

    ReplyDelete
  2. samela kite wak...:)

    lps aktif blogging baru kenal sape ben tu...

    ReplyDelete