Followers

Nafsu punya pasal..dua ku amik...



*ni entry yang 2 hari lepas.tersimpan dalam draft post sebab internet yang sangat slow.ta dapat nak publish.


Hehe....macam kontroversi je tajuk entry ni kan...haippp...jangan salah mentafsir....ni pasal makanan sebenarnya....hihi...


Adala orang tu, dah lama mengidam nak makan zinger burger KFC tu (kek secret recipe pun mengidam jgk ni)....tapi asyik tak terbeli je...sebabnya, tetiap kali lalu je kat kfc, time tu mesti dah kenyang....so nafsu nak makan tu takdela....


then semalam, owh...perut orang tu tengah kelaparan yang amat sangat. Di dalam otak dah terbayang kesedapan Zinger Burger tu...nyum...nyum...



sedap kan...well..nampak mcm sedap utk orang yang xlunch n xmkn apa2 since pagi..huhu..


nak g ke kfc, alahai macam jauh je rasenye (pasal malas..mmgla jauh...;p)...
takpela...demi burger KFC, dia pun sanggupla start enjin kete and pg KFC yang terdekat.on the way tu, dah fikir, nak beli dua burger la....






pic burger yang sebenar tak sempat nak snap.lapar sangat.hikhik...xelok betul perangai itu.jangan tiru ye kawan-kawan =p


then petang tu, tetiba ada member pulak bawak ayam kfc.wah...rezeki ku bertambah lagi.makan seketul...pun ta sempat snap.;p


kesimpulannya, saya kenyang betul hari tu.


psst: now i'm craving for secret recipe's cake! dah berjaya makan tadi.next entry la cite psl SR cake yer.


love u darl~







0 orang nak bagi idea:

Post a Comment