Followers

new template....



Salam.


uwaa :'(....saya nak try buat new layout with 3 columns..da tukar template yang ada 3 columns tu, but then bila preview je, widgets semua da berterabur merata-rata. Tension, satu hal nak menyusun balik.Banyak nye keje.Buat dari pkl 9PM td.Dengan tenet yang ngok ngek...sabar je.....Alih-alih, saya give-up. But sy bukan orang yang jenis give up tau...cuma malam ni je, malas skit...nak tgk kirana ulangan la...hehe..


So, i've decided to keep and stay with current theme je la.huhu...Nanti kalau dah rajin plus internet laju, bolehla godeh-godeh lagi.


*agak frust ni sebab tak boleh tukar template baru tapi xpela, next time cuba lagi.da malas nak gode-gode da...huhu














2 orang nak bagi idea:

  1. fiz, kenapa xcuba guna templet yg mmg ade dlm blogger masing2?
    kat situ dorg da siap2...
    lagi sng...

    ReplyDelete
  2. mmg kdg2 jd mcm tu tp kdg2 ok je. kena pandai pilih la. anyway, yg skrg pun comel je.

    ReplyDelete