Followers

Wedding !!!

Salam dan Selamat pagi semua.


Just browsing my friend's wedding photos....She is so beautiful yet very sweet. Saya pernah wish kat dia dalam satu entry yang lain...dalam blog ni..ucapan pengantin baru la.....


My friend ni kawin pada tarikh 10.10.2010..ygramai orang berebut-rebut nak kawin tu...dia ni kawan saya masa zaman sekolah menengah dulu.


Dia ni memang cantik dan pemalu. Actually saya dengan dia, takdela close sangat tapi kitorang ade la jugak bertegur sapa and sembang-sembang jugak time sekolah dulu.Lepas je habis spm, memang kitorang tak berjumpa langsung.Then lepas active friendster and fb..ni time masa kat  matrik and U la...baru jumpa balik dia.Exchange ym, then adela 2 3 kali kitorang berYM. Lepas tu, masing-masing senyap.Ye la, bz hal memasing kan. Kadang-kadang saya bukak jugak friendster and fb dia...saja tengok perkembangan terbaru dia...


And this year..pertengahan tahun ni rasenye...tetiba tengok dia baru je bertunang...wah...I'm so happy for her and yang paling terkejut, dia bertunang dengan senior kitorang kat sekolah dulu.Tak sangka betul, ini la orang kata jodoh kan...


Diorang berdua ni sangat sepadan...I bet, anak-anak diorang mesti sangat comel...hehe...


So, cerita panjang tak guna kan, meh saya letak gambar kahwin diorang. Oh, kawan saya ni duduk kat ipoh so majlis dia memang buat kt ipoh. So saya tak dapat pergi. Saya g majlis sebelah lelaki je walaupun tak kenal sangat tapi sebab tujuan utama nak berjumpa dengan kawan saya sorang ni...redah je la dengan sorang lagi schoolmate saya...hehe...


well...enjoy the piccas (^_^)






Apa pendapat korang?padan kan ;)







sweet gilerrr...=)



ni je yang kitorang sempat bergambar dengan pengantin baru ni...

lawa jgk kan grey ni as wedding theme...








berseri-seri gitu pengantin sorang ni...


ape-ape pun, cik puan aini, kite doakan awak bahagia hingga ke syurga tau...moga dapat banyak anak yer...hehe..




note: all pictures are taken from the bride's fb.huhu







3 orang nak bagi idea:

  1. fiz, bilakah time utk saudari? =)

    ReplyDelete
  2. hye dear....cgrate to lily & shafiq....sape sangka brtemu jodoh dgn kwn skolah sdri.....a'way saya pun 2 kali tgok gmbr diorg...teruja, lily as usual really gorgeous..... rasa mcm x sabar plak nk kawen....hehehe....grau je....ape pun, doakan yg trbaik utk lly & syafiq...selamat menempuh alam perkahwinan.... all da best!... ;)

    ReplyDelete
  3. nadia: hihi...bile ye...entahla...nk kata thn dpn blh x?hehe...apa2 pun...akan ku jemput mu wahai cik puan nadia ;)

    ashieq:yup...praying d best for them :)

    ReplyDelete