Followers

yeay!!!



Saya da berjaya tukar layout jadi 3.Fuhh..penat duk ngadap pc dengan kepantasan berukband yang sangat la 'best'.dah berjaya edit layout 3 column tapi tak puas hati tang header tu.aiseh...cmne leh tak center...nak try tapi tak berjaya lagi...mungkin jugak ditambah dengan tahap kerajinan yang menurun di kala ini.so for now...inilah yang boleh saya buat.da malas nak gode-gode. kalau tenet laju, naikla jugak semangat ni.(tenet jgk dijadikan alasan padahal memang da malas).


ok tak template baru saya ni??ermm...














3 orang nak bagi idea:

  1. cantek!!!
    suke2... black2 pink gitu....

    ReplyDelete
  2. fiza...nice, simple yet sexy la your new template..huhu..gud job..thumb up!

    ReplyDelete