Followers

Alhamdulillah..lega sikit..

Salam dan selamat malam.


Alhamdulillah. Rumah saya dan kawasan sekeliling dah selamat. Syukur sangat-sangat.Paras air sungai yang hampir-hampir nak melimpah semalam dan berkurang.Lega sesangat bila tengok tadi.Hujan still turun tapi macam malu-malu kucing je.hehe...Maksud saya, kejap-kejap hujan...kejap-kejap tak. Macam gerimis pun ada.Sekarang ni pun tengah hujan.


Ya Allah, harap-harap hujan ni akan berhenti kejap lagi.Doakan ye kawan-kawan.huhu...Ok...quick update about the situation here in Perlis, kebanyakan kawasan yang banjir hari tu dah semakin surut cuma ada beberapa tempat yang tak kering sepenuhnya lagi. InsyaAllah kalau tak hujan esok lusa, keringla. Tadi sempat lalu depan masjid kat Kangar, masih ada air sikit dalam kawasan masjid.Tempat lain dah ok rasanya.Hmm...itu je buat masa ni. Nanti apa-apa, saya update lagi.



p/s: Simpati kepada mangsa-mangsa banjir.Cekalkan hati anda ye...Ok..saya tahu anda memang tabah..Cayalah! Dan tak lupa jugak kepada warga Malaysia kat Yogya...kan Yogya dilanda bencana gunung Merapi tu.Semoga mereka selamat di sana.









3 orang nak bagi idea: