Followers

Finally Buffered Earning!


*Entry ni bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi hanyalah
ingin berkongsi kegembiraan yang pemilik blog ini rasakan pada masa kini*



Salam.


Hehe....Macam kecoh sekampung je kan...biasalah..orang baru pertama kali dapat BE, memang happy sangat-sangat...macam nak lompat-lompat je ni...


Dah hampir 4 bulan saya bernuffnang secara serius....serius sebab walaupun saya dah register nuffnang ni dah setahun sebulan, tapi memang saya tak amik kisah langsung lepas paste code nuffnang tu.Masa bulan puasa hari tu baru tergerak hati nak check nuffnang and kaji balik apa yang tak kena dengan nuffnang saya tu.


Alhamdulillah, blog ni start dapat campaign sebaik saja saya update survey tu. Yup, memang betul kata-kata otai blogger dan melalui pembacaan blog-blog orang, update survey SANGAT penting. Campaign saya biasa-biasa je tapi alhamdulillah...dapat la jugak kan daripada statik RM 0.00 tu. Pernah jugak 2 minggu, takde earning langsung. Sedih jugak la tapi takpe, tu menguatkan semangat saya untuk BlogWalking lebih banyak.


Dan...yang ditunggu-tunggu akhirnya berkunjung tiba. Minggu lepas bila saya bukak blog ni, dah perasan satu iklan tu...asyik menari-nari je bila saya refresh banyak...banyak..banyak...kali...Tapi takdela sangka dapat BE.2 3 hari lepas tu....saja ja gatal nak bukak ac nuffnang N yeaa....iklan Digi Broadband tu adalah BE saya yang pertama since minggu lepas. Syukur.




Hari ni saja-saja je saya bukak Acc Nuffnang lagi...biasala..cuci mata tengok earning dan visitor...Alhamdulillah...ada 4 lagi BE yang saya dapat....Happy memang tak terkata....First time dapat 5 BE sekaligus...Syukur sangat-sangat.



*Thank You ya Encik Nuffnang sebab sudi meletakkan ads kat blog saya yang tak seberapa ini...Yea....saya sayang kamooo...Nuffnang...

DAN tak dilupakan kepada blogger yang sudi jalan2 kat blog saya ni. Thanx tau korang...*



Phew....panjang betul entry ni...ade yang bosan eh?hehe....



ps: suka sangat tengok iklan yang menari-nari kt blog ni.macam tak puas tengok sekali.;p

Semangat berblog dah bertambah berkali ganda...=p















0 orang nak bagi idea:

Post a Comment