Followers

Kisah Pemakaian tudung: Hati-hati

Salam.


Ingat lagi tak entry pemakaian tudung yang saya pernah share kat sini sebelum ni?


Kalau tak ingat, KLIK SINI .






Bukan setakat buat sanggul macam tu haram, rupa-rupanya, cara yang kita*sesetengah dari kita memakai tudung ekin or ariani tu pun dah salah*haram*betulkan kalau tersilap. Nak tau cara macam mana...?






Dalam saya berblogwalking, rupenye...saya terbaca berkenanaan tudung macam ni. Astaghfirullah hal'azim...memang tak perasan pun sebelum ni. Rupa-rupanya, tak tahula anda semua, tapi bagi saya, persamaannya boleh kita nampak dengan jelas.









Lepas ni, kalau nak berfesyen, berpada-padalah. Orang Kristian ni sentiasa ada jalan untuk memesongkan akidah dan perilaku kita,Wallahualam.




Apa-apa pun, tepuk dada tanya selera~ Sharing is caring.



Peace~















5 orang nak bagi idea:

  1. dlm entry nih.. pkai tudung ekin tuh salah ke.. or pkai tudung nmpak bentuk leher?

    ReplyDelete
  2. apa yang saya faham, cara pemakaian tudung tu.mksudnya, cara kita pin kan tudung N secara tak sengaja menampakkan bentuk leher tu yang salah.

    Kalau salah, betulkan eh.

    Wallahualam.

    ReplyDelete
  3. betul tue..
    ader aje cr dorg pesongkan aqidah umat islam

    ReplyDelete
  4. Nice entry!! Two thumbs up :)

    pengajarannye nk buat apa2 pun rujuk balik ajaran, basic of basic

    sebuah rumah tidak akan terbina tanpa tapak dan tinag yg kukuh...

    think about it...

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing info ni..xsemua org take note psal ni kan...

    p/s: cik tom belum follow lg blog ni ek?ok take note after this bl marathon follow blog ye..

    ReplyDelete