Followers

Makan lagi....



Makan...makan...dan makan....lately asyik makan je...bila la nak diet ni...uwaaa....exercise pun dah lama tak buat....


ok..ok...ni bukan entry luahan hati...just nak share hari tu seorang colleague saya sambut birthday dia...dengan membelanjakan kawan-kawannya...wahhh..murah rezeki kitorang hari tu...


Mula-mula belanja KFC..then belanja makan lagi kat western food...sayang la 'ibu'...nama manja yang kitorang panggil kat dia...Semoga ibu sentiasa dimurahkan rezeki...amin...hehe..


Meh nak jamu mata kamuuu semua apa yang kitorang makan...hihi...




Baked rice cheese







Close-up baked rice cheese...hehe..











Calamari rings *kot





roti ala piza * tak tau nama dia..hhaha







Air kitorang...semuanya sedap....hehe





Inilah orang yang baik hati tu...Thanx ibu =)





Makcik...hehe...my colleague...




Sape tah ni =p




Akhirnya siap jugak entry ni...3 hari saya buat...masa terbuang sebab nak upload pic je...tenet tak stabil kan...





0 orang nak bagi idea:

Post a Comment