Followers

Saturday, November 20, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

Lame giler dah plan nk masuk giveaway ni tapi tahla...tak terrbuatt...haha..actually...saya memang dah lme gilerr tak join mana2 giveaway...mood tak dtg lg...huhu..

Disebabkan esok dah tarikh tutup...nak cuba jgkla...saja-saja..memeriahkan majlis...hehe


Saya join giveaway ni....benornye...1st giveaway cik puan nadia ni saya ad join jgk tp xde rzki kan...hrp2 kali ni adela tuahnye..sbb last minute entry...fuh...puh...puh...hehe..







Hadiah?
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah. 
mkin ramai, makin banyak hadiah. 
up to them =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri 
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM




So saper yang berminat tu...jomla join...sempat lagi ni...

nak tau syarat-syaratnya?klik je kt SINI




Last kena tag....saya nak tag...

Akay
Izzanis
Kak Anne


No comments:

Post a Comment