Followers

Monday, December 20, 2010

Barbie and Me

Assalamualaikum.


Selamat pagi semua. Hari ni hari isnin..oh...sungguh tak best...monday blues laaaa....


Last 2 weeks, saya ada cite tentang program kenduri semua kan...haaa...lanjutan dari kenduri tu...terus lajak pegi jalan-jalan....


Keluar dengan member kan...so...berjalan je la kitorang..cuma ralat...sebab tenah bulan...gaji mana ade lagi....uwaaa.....berputih mata je tengok sale yang sangat merambangkan mata...oh...kami pergi Queensbay Penang...sangat banyak sale..pada korang yang tinggal dekat situ....silela menghabiskan duit di situ...hihihi...


Since cuti sekolah, adela event...dan event ni berkisarkan tentang barbie...Saya sangat suka cite tentang Barbie...Almost semua citer barbie saya ada koleksinya...Biarla orang kata macam budak-budak ke ape ke...Tak kisah..janji barbie sangat best..hehehe...



So bersempena Krismas dan cerita terbaru barbie iaitu A Fashion Fairytale...adela backdrops pasal cite ni kat Queensbay (QB) ni. Saya tak nakla lepaskan peluang....terus bergambar je...Mohle kita menjamu mata dengan pictures budak ini....












perasan nak jadi barbie...hahaha









wani N me...my junior in UTM





jCo~ Donut best tapi air...kureng sket compare to Starbuck..San Francisco Coffee N Coffee Bean...




Sekian, nanti ada gambar lagi, saya upload ye. Jangan jemu melihat neh...tQ.




1 comment: