Followers

The Biggest Loser Asia S2

Assalamualaikum.



Hari ini saya ingin bercerita tentang program 'The Biggest Loser Asia Season 2'. Dah tamat pun program ni hari selasa lepas. Dan pemenangnya adalah Raj dari Singapura.







Perubahan badan Raj sangat ketara. Memang deserve as Juara la....lebih kurang sama dengan David (Juara Biggest Loser Asia S1). Tapi, nampak macam kurus sangat pulak....




Nak tengok badan dia yang sebenar?







Tremendous changes...




Giler tak? i jeles u....haha...




Program ni sangat bagus bagi mereka yang TErsangat Obesiti dan juga baik untuk kita yang rasa macam nak turunkan sedikit kilo's dalam badan ni...Kadang-kadang bila tengok program ni, semangat berkobar-kobar jugak untuk bersenam dan diet TAPI....kejap jeee....dah hilang semangat tu...haha...lapar je kejenye....camne...=p


Oh, ini adalah top 3, Raj, Nai dan Genghis. Bila tengok badan, saya lebih suka tengok penurunan badan Nai. Tak nampak kurus sangat...Tough je...haha...






NAI from Thailand






Genghis Khan from Philipines (kalau tak silap..lupa da..)




Amacam...tergugat tak nak kurus..tapi kalau yang dah kurus tu...tak yah la gatal nak kurus-kurus lagi yer...=p



All pictures are taken from The Biggest Loser Asia's website.




3 orang nak bagi idea:

  1. tapi apesal mcm scary je tengok diorg dah kurus..huhuhu

    ReplyDelete
  2. scary eh? raj tu mmg nmpk scary sgt...mcm terlebih kurus kan...

    ReplyDelete
  3. cik tom nak kurus jgk..tp xnak la kurus cam diorg..pelik..hehe

    ReplyDelete