Followers

Bintang bertambah!

Salam semua.

Alhamdulillah.Baru ingat nak cerita haritu, tapi sebab image uploader dan internet buat hal, tak sempat nak share time tu. Hari ni ok la pulak time saya upload picture ni...nak tau ape yang bintang tu...hehe...

meh nak tunjuk ...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
okla...cukupla korang scroll down kan...


ni ha bintangnye....



hari tu ada 4 bintang untuk LB...happy sangat-sangat...



but NOW.....




dah ada 5 bintang kat LB. Bertambah-tambah la ke'happy'an ku ini...haha...bahasa pun dah tak betul...

erm..tetiba terfikir...bila la LR dengan SS tu nak bertambah bintangnye...hmm....

apa-apa pun...syukur alhamdulillah...gembira tak terkata =)








1 orang nak bagi idea:

  1. Terima kasih banyak untuk menulis ini, itu unbelieveably informatif dan menceritakan ton

    ReplyDelete