Followers

Saturday, December 18, 2010

Cara nak tingkatkan trafik blog anda!

Assalamualaikum.


Selamat malam semua. Macam gah je bunyi tajuk kali ni kan. Hehe...




Sebenarnya saya dah baca tentang ni dah lama cuma tak praktikannya je. Hari ni, blogwalking kat blog cik Tom, teringin la pulak nak mencuba. Hehe...




Saya pasti kebanyakan dari blogger semua mesti pernah membaca atau menggunakan cara ini. Jangan marah saya ye bila dah tahu tu...huhu... Tapi tak salah sebenarnya mencuba kan.Nak tahu caranya?




Mudah je....


1) Tulis (taip) satu entri baru seperti ini.

2) Salin/ copy paste 10 link seperti kat bawah ni dan masukkan ke dalam entri anda tu.
3. Lepas korang dah letak semua link seperti kat atas ni dalam entri tu, korang buang satu link pertama dan jadikan link Yahoo yang paling atas.

4. Letakkan link blog korang pula di bawah link blog FiZ, contoh;

5. Kemudian ajak rakan2 blogger korang buat entri yang sama mcm korang buat tuh..

6. Kita Tunggu hasilnya.....selamat men"try"....hehehhe Dan Tunggu la hasilnya.. k selamat mencuba ek..



okeh, begitulah caranya. hehehe....mesti korang dah pernah baca kan. 


Yang pernah cuba tu macam mana?berjaya tak?












2 comments:

  1. hehe...tenkiu..semoga dpt trafik jg..byk lg caranya tau..tue salah satu cara :)

    ReplyDelete
  2. wah..xpernah thu pon..hehe..
    btw, thanks 4 d information yer.. :)

    ReplyDelete