Followers

Coklat oh coklat

Sememangnye i ni hantu coklat....hari tu beli kat 1 of my friend...masa rasa tester....sedap...sampai 2 3 biji i telan...haha...so decided to buy a few of them.



Bila dah dapat je....memang makan terus kat ofis...rasenye...tak sama dengan yang tester dulu. Rupanya masa coklat tester hari tu, diorang guna coklat lain. Bila i beli, diorang dah tukar jenis coklat pulak...yang i beli ni guna dark chocolate...for me....i tak bape suka sangat dark choc ni...tahla...mungkin sebab i suka manis-manis...haha....no good for health la u....abis...nak buat macam mana...huhu...


oh...ni chocolate nye....siap wrapping bagai...ni servis baik punyer...salute i...;p










Kalau nak tengok detail lagi tentang coklat ni...silela masuk blog my friend ni...Luvly Choc

ok...sekian entry hari ni...


psst: pelik kan..tetiba guna kata ganti 'i' untuk entry ni...erkkk...


0 orang nak bagi idea:

Post a Comment