Followers

Thursday, December 16, 2010

Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net

Salam. korang-korang....nak free header tak?since tuan blog ni dah jemput join contest ni...mood pun tengah ok...berbunga-bunga...lalalala....okeh...back to the topic...saya nak header free jugakkkk....leh kan Ceym *kenyit2 mata sikit...hahaha....








Okeh...seperti kebiasaan contest dan giveaway..mestilah ada syarat....moh kita tengok syarat-syaratnya...


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  1. Buat satu entri khas tentang contest ni bertajuk “Contest – Menangi Flash Header dari Ceym.Net“.
  2. Letakkan banner di dalam entri tersebut serta linkan ke entri ini.(banner leh amik di atas entri ni)
  3. Letakkan banner di sidebar serta linkan ke entri ini.
  4. Jadi follower ceym.(kempunan follower :) )
  5. Tag 2 orang kawan. (pastikan dia dapat tau)
  6. Tinggalkan URL entri anda di komen ini.


Nak tau lebih DETAIL???....sila klik banner kt atas ni ye...*wink....

Saya nak tag dua orang ni...hihi....

Masmurni
LuvylyChoc




Sekian...








3 comments:

  1. ok fiz... dah diterima.. hehe thanks join ok! semoga menang :)

    ReplyDelete
  2. tQ Incik Ceym.mudah-mudahan amin... =)

    ReplyDelete
  3. good luck ye fiz..semoga menang..amin..

    ReplyDelete