Followers

Friendly Blog Award

Alhamdulillah...dapat award lagi....kali ni saya telah ditag oleh umar yang cute. Bila dah dapat, cepat-cepat bukak blog umar dan terus nak siapkan entry ni. Sementara mood RAJIN ada ni....(^_^)






1. apa pendapat tentang blog Umar?
calm....suka header dia yang macam awan bergerak tu...background...erm...redup mata memandang sebab PINK...hehe


2. tempat yang paling nak lawat?
korea, JeJu Island....setiap kali tengok my Girl..mesti perasaan nak pergi tu membuak-buak...=p


 
3. 3 perkara tentang diri anda....(akulah tu)

  • suka berangan nak kurus tapi malas nak exercise..hahaha
  • suka berjalan-jalan even poket 'kosong'
  • suka tengok rancangan America's Next Top Model
  • suka tengok siri Friends berulang-ulang-ulang-ulang kali...
  • suka mendengar lagu sambil menyanyi sorang
  • suka blogging..ni mana boleh tinggal
  • eh...dah lebih dari 3 da...



4. Saya nak kasik award ni kat semuaaaaaa 'Kawan saya yang best'....korang amik tau...(nanti saya terjah blog korang)




Fuh...habis jugak =p







1 orang nak bagi idea:

  1. tahniah dpt award...

    fiz..cik tom dh buat tutorial yang fiz tanye tue;

    http://www.ciktom.com/2010/12/tutorial-letak-icon-comel-pada-sidebar.html

    ReplyDelete