Followers

Friday, December 31, 2010

New Year's Eve

*Entry auto-publish*


Assalamualaikum w.b.t.


Hi semua, sekarang ni dah dekat hujung-hujung...sipi-sipi tahun 2010 dah...ada beberapa jam je lagi kan...


Tak beberapa lama je lagi, tahun 2010 akan berakhir....apa macam azam tahun ni?

da tercapai ke belum? or nak angkut*transfer ke tahun 2011 pulak?


as for me....banyak jugakla azam yang belum tercapai....jadi...makanya...memang kena transfer la azam tu ke tahun 2011 akan datang ni...harap-harap dapat kecapi la...okeh..tak mau cite tentang 2011 lagi sebab belum 2011 lagi kan...



okla...takat ni dulu saya menulis....da~



p/s: i'm still in KL at this time...tapi tak sambut new year pun...sambut kat umah je...haha

















1 comment: