Followers

Saturday, December 25, 2010

Saya sayang Nuffnang....tapi apekah ini...

Hi semua...entry pendek....dah lama nak post tentang benda ni tapi macam-macam perkara ada dalam kepala ni so terlupa la...malas la...dan macam-macam lagi alasan...


Okeh...hal ni saya memerlukan pendapat dan pandangan korang semua....tak kire la otai blogger..new blogger or silent reader...lagi bagus kalau ada pihak dari nuffnang...really need it...korang tengok betul-betul kat bawah ni....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Sedikit masa DAHULU..macam ni...







Dan pada masa KINI







Star kat Skyscrapper (SS) tu dah berkurang, daripada 3 tinggal 2 je. Apsal eh...kenapa jadi macam tu?adakah disebabkan ME takde or berkurang kat situ or ada sebab lain...musyikil yang amat ni...or saya ada buat salah apa-apa ke...



korang tolong eh...huhuhu T_T.








4 comments:

  1. me??
    sebab banyak iklan yang jadi me la kot jadi gitu..
    kalau boleh biar la iklan kita lama 2 sikit kat blog.tak nak la jadi me..kan??
    biasanye star2 tu berdasarkan ctr..
    mungkin tak ramai orang yang mengklik

    ReplyDelete
  2. me??
    sebab banyak iklan yang jadi me la kot jadi gitu..
    kalau boleh biar la iklan kita lama 2 sikit kat blog.tak nak la jadi me..kan??
    biasanye star2 tu berdasarkan ctr..
    mungkin tak ramai orang yang mengklik

    ReplyDelete
  3. try alih kedudukan SS tu supaya bintang tu makin meningkat :)

    ReplyDelete
  4. fatin rasa bukan sbb ME kowt hehe
    sbb fatin pun jarg dpt ME..
    tapi still star 3 :)
    entah la hehe
    fatin pun x bapa tere :)

    ReplyDelete