Followers

Thursday, December 9, 2010

Thanx kamo!

Assalamualaikum


Hai kamo...apa khabar?Macam pelik je...apsal tah...*pelik dengan diri sendiri. Ha, baru semalam mengomel tentang sindrom M yang melanda ni...Sekali dapat satu komen da...adeh...agak pedas dan panas jugak di situ tapi...ah...lantakla...*cuba untuk tidak terasa hati*...Biasalah, lain orang, lainla ragamnya, Betul tak?


So, nak ucap TERIMA KASIH banyak-banyak pada kamoooo semua yang sudi Follow blog ini...Bukannya ada apa sangat kan dengan blog ni tapi thanx taw. Saya tau, ada yang tinggalkan msg kt shoutmix, MAAF sangat-sangatt! Belum berkesempatan nak jenguk blog kamooo semua. Sedang berusaha sedaya upaya dengan kelajuan internet yang tidak berapa nak laju sangat untuk mengunjungi 'rumah-rumah' anda sekalian. Sabar yer...ermmm..nak buat sticky post x ni? Ermmm...try tengok..T_T. Ampunnn



















3 comments:

  1. alala....jenguk2 la uma aku..aku takde 3 hari..hehe

    ReplyDelete
  2. semoga fiz rajinn update blog..hehe ;)

    ReplyDelete
  3. merrr: wah..syokknye diaaa...dating smpai klntn ;p


    cik tom: insyaAllah.thanx tau ;)

    ReplyDelete