Followers

Bestnye dapat lelaki macam ni!

Assalamualaikum.



Selamat pagi...hai semua....semalam, saya tengok satu citer ....phew....suka sunggoh dengan tahap kesabaran seorang lelaki tu....Dia punyer sabar....haishhh....tahap gaban la...sanggup bersabar bila si perempuan tak jawab phone call dia....tak layan dia macam kawan-kawan lelaki yang lain...but still dia masih tunggu si perempuan ni kat depan rumah dia, still kol. Yang paling best, sanggup beli kete mewah pulak kat perempuan tu...padahal perempuan ni bukanla lawa sangat..bukanlah boleh dikata perempuan melayu terakhir..kadang-kadang tak senonoh jugak...oh...bestnye dapat lelaki macam ni...



Persoalannya...adekah lagi di dunia ini? Okeh...mungkin ade tapi saya je tak jumpa lagi kot...errkk...lalala~



Ha...nak tau siapakah lelaki itu? Actually....saya suka watak dia je dalam citer ni....watak dia dalam dunia sebenar....wallahualam...tak taula pulak...tapi biarlah...tak nak amik tahu pun....




Benjy aka Jehan


Okla...citer yang dimaksudkan tu...Awan Dania....suka sangat citer tu...geram pun ade jugak...kesian je tengok Benjy diperlakukan sebegitu rupa...Tak taula Dania tu...suke ke tak dengan Benjy...harap-harap endingnye...diorang berdua la...but still...pelik...kenapa mak Benjy tak suka sangat dengan Dania...hmmm...








Pictures : All from Google.






3 orang nak bagi idea:

  1. hahaha tp cite ni makin lama makin boring..paling suke awan dunia musim 1 then musim 2 pon not bad la but dis musim rs cam boring sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. ZIE PUN SUKE GAK NGAN WATAK BENGY DLM CITER TU :)

    ReplyDelete