Followers

Friday, February 25, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL

Hari ni nak join contest sis maera....ini kali ketiga saya join....tengok betapa semangatnya saya join contest ni...hehe...


Contest yang saya nak join adalah....








FiZ with Hijab




Inilah kali pertama saya pakai shawl dengan sepit rambut bentuk topi kecik tu dan yang penting, warna pink ye kawan-kawan.....rasa konfiden je bila pakai macam tu tapi....Sekarang ni dah takde mood nak bersiap letak klip rambut tu...tapikan...tapi...nampak cool dan comeiii kan...hihihi..angkat bakul sendiri plak...*dush



Saya suka pakai shawl@hijab ni sebab warna nya yang menarik and ofcourse my old time fav colour were there...pink+blue, terasa macam naik je seri mukaku*angkat bakul sendiri lagi.maap ye... T_T. dan of course, just lilit-lilit je...takde susah pun =B.



Semua syarat..insyaAllah telah dipenuhi.



Sis Anne dan Akay....saya tag kamu berdua...dan sesiapa yang tertarik dan selalu sangat pakai shawl tu...jomla memeriahkan GA ni (^_^)





Sekian, TQ.







1 comment:

  1. maera dtg skodeng..jgn lupe check list name di http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html =)

    ReplyDelete