Followers

GIVEAWAY - SPECIAL GIFT FROM MIA-INA

FROM MIA-INA



Mood untuk join GA dah datang. Ingat senang ke mood tu nak datang..no..no...no...tapi sebab suka baca blog ni so saja ja nak meramaikan majlis. Ada harapan, boleh menang...ye tak kak mia ;)

Sesiapa yang berminat nak join atau meramaikan GA ni, meh KLIK SINI. Baca terma dan syarat-syarat yang ada dan jawab je soalan yang diberi.


Ok kak Mia, ni jawapan saya ye...


1. Sejak bila anda mengikuti blog mia-ina?
Serius tak ingat since when...mungkin tahun lepas or tahun-tahun lepas...or tahun-tahun...lepas...sorry...huhu...
 
 
2. Kekerapan anda berkunjung di sini? 
Secara jujurnya....saya pun tak ingat...huhu...kdg2....sebulan sekali...kadang-kadang 2 bulan sekali..kadang-kadang seminggu sekali...kadang2 tiap2 hari....nak tahu sebab ape? Jom baca jawapan soalan no 3.hehe
 
 
3. Apa istimewanya blog 'Istana Cinta Adin-Mia' di sudut hati anda ?
Ada tips untuk kuruskan badan dan menjadi sihat. Haaa....yang ni memang saya suka sebab penulis blog ni sentiasa menulis perkembangan terkini ketika beliau mengamalkan diet guna produk Herbalife...tapi kalau kita tak guna produk tu pun tak pe sebab cara pemakanan dan exercise yang penting sebenarnya.Best tengok pengalaman kak mia sebab dari berat 60kg ke 47.2 kg....fuhhh...bilala berat nak turun bawah 50 kg ni...hehe...mana leh...tu dah jadi underweight kang...;p
 
 
4. Komentar negatif (beri saranan like pembaikian blog / kritikan membina)
Apa eh...errm...review lagi pasal cara-cara turun berat badan ni...boleh tak kak Mia?hehe...
 
 
Sekian.... terima kasih.





2 orang nak bagi idea:

  1. tima ksh ats penyertaan firz ye...dah sign my guestbook?

    salam ukhuwah dr kak mia ye

    ReplyDelete