Followers

Tuesday, February 8, 2011

Tiramisu dah nak habis...

Assalamualaikum.


Hi all....lama gilerr tak update blog ni...so many things to share...by the way, saya baru je lepas jadi bridemaids for the first time....kata orang tua-tua, tak lama lagi bakal menyusul pengantin jugak...hahaha...kita tengok sama-sama ye...


bukan tiramisu ni la....



ha...pasal citer tiramisu kat slot akasia tv3 tu sebenarnya....minggu ni minggu terakhir kan...tak sabar nak tengok kesudahannya...adakah Melur bersama dengan Pierre (tetiba terlupa nama watak Pierre) atau tak....





ha....apekah kesudahannnya....xsabar i...




All pictures are taken from Google.









1 comment:

  1. Fiza..jgn lupe follow blog kite k :)cite tiramisu besh!!

    ReplyDelete