Followers

Comel tak?

Assalamualaikum.



Haiii....hujan turun di kala petang menjelma, kejap lebat, kejap tak...


Tiba-tiba guruh pula berdentum, harap-harap jangan la ada kilat sabung menyabung pula...huhu


Petang-petang macam ni, otak memang tepu sikit. Oh, hari tu saya ada shopping kerongsang. Disebabkan kekeringan idea, saja je nak share kat sini kerongsang yang saya beli...




Mana satu yang comel? Waktu ni tak tau nak pilih yang mana sebab bukannya beli untuk diri sendiri. Smpat lagi MMS kat orang yang pesan ni, bekenan yang mana...huhu




Hasil rembatan saya dan kawan saya yang takde plan pun nak beli kerongsang...



bukan saya punyer...




ni saya punye....comel kan...comel kan..kan...(^_^)


okeh...sekian entry yang tah apa-apa ni...da~!


TQ for reading (^_^)


0 orang nak bagi idea:

Post a Comment