Followers

Friday, March 4, 2011

Dapat keje government!

Assalamualaikum....




Syukur sangat-sangat KALAU saya dapat kerja dengan kerajaan....bukan la bermaksud sekarang ni tak bersyukur...Alhamdulillah...syukur sangat tapi siapala yang tak mahu kerja dengan Government kan...lebih terjamin....ok..saya tahu ada sesetengah orang, takde la berharap kerja dengan kerajaan, macam saya, kalau tak dapat kerja kerajaan pun takpe, janji dapat keje kat Petronas ke Shell ke Exxon Mobil ke...fuhhh....berangan....kalau dapatla....



Ok..ok..berbalik kepada tajuk utama....sebenarnya my good friend...dia dapat jadi calom simpanan untuk J41...tahniah untuk awak ye....tak tau la dia baca ke tak...orang tu tengah off-shore sekarang ni...walaupun calon simpanan....dah 80% dah tu boleh dapat....insyaAllah, kalau dah rezeki, dapatla tu...(^_^)



pss: Pizza N Baskin Robin tau...=p


TQ for reading ^_^











1 comment:

  1. alamak... seronoknya kalau dapat kerja dengan gov ni. ztie dah berapa kali try mintak tp tak pernah lepas. jadi calon simpanan jerpun . tp tak pernah terpanggil. then expired.. huhu

    ReplyDelete