Followers

Thursday, March 10, 2011

Macaron Cik Min dah sampai!

Assalamualaikum.



Semalam sangat best, saya dah dapat parcel dari Cik Min. Parcel tersebut mengandungi Macaron yang terlalu dan amat saya impikan. Nak tahu, malam sebelum tu, saya siap bermimpi lagi...haihh...tak boleh jadi ni. Kegilaan yang melampau terhadap warna warni macaron tersebut, ditambah dengan crunchiest and melting bite by bites....hahaha....okeh...jom tengok kronologi penerimaan macaron tersebut...





Cik Min guna GEDX....pantas...amik masa sehari je...all the way from Pahang




kotak....






isi kotak adalah...takkan tak boleh agak lagi kan *wink





i have to admit...i'm fall in love with this cookies...with the colours...





tak tunggu lama, terus ngap masuk dalam mulut...rasa yang putih dulu...





ada orang curi snap this picture...grrrr...

but you can see, i enjoyed eating this crunchy cookies..:)




satu kotak ni...saya punyeerrr...

eh..tetiba ada peace pulak...bukan tangan saya ye...;p




okeh....warna pink pulak nak rasa....



actually sedikit ralat sebab tak dapat rasa yang flavour dulce a.k.a caramel's flavour sebab out of of stock...huhu...takpe...next time tau cik min ;)



Kesimpulannya, antara kelima-lima warna tersebut, saya paaaaling suka yang warna hijau...its not green tea okeh! But its a peanut butter...dia punyer rase ade salty sikit, sweet skit...okla...ada mix kan...although i do love choc...but, for this time being, i have to choose peanut butter...;)


Well, thats all for now...



TQ for reading (^_^)






3 comments:

  1. salam..finally yeah..nanti cikmin backlink this entry kat page macarons di blog cikmin.com.If terlupa ingat2 kan tau..cikmin ada special projek with it..tapi bukan dalam masa terdekat ni sebab skg full house.. :)

    For info..last time peanut butter tu cikmin mix with buttercream..tapi kali ni..the peanut butter itself..huhuhu..for customer satisfaction..salty mix with sweet..sedap kan.. :)

    Thanks a lot dear for odering...harap dapat send macarons u lagi lepas ni..

    ReplyDelete
  2. Faiz: nah -----> amik macaroon comel ni...hehe

    cik min: okeh kak...nice dealing with u ;)

    ReplyDelete