Followers

Ole-ole dari Jepun (^_^)

Assalamualaikum.



Hihihi....kelako...lawak....ko dapat ni je dari jepun? mungkin kata-kata salah seorang yang membaca entri ini...;p




hello kitty yang comel!


jadila bai...daripada takde langsung...betul tak?at least...ada jugak tanda ingatan dari orang yang memberi.


sebenarnya, ini adalah pemberian daripada salah seorang pakcik saya yang telah pergi ke Jepun minggu lepas atas urusan kerja. Time tsunami tu la, beliau masih berada di Jepun but luckily, beliau tidak berada di Sendai tu padahal, kat situlah beliau selalu pergi everytime nak pergi Jepun. Tapi kali ni, beliau ke Osaka, itu kata-kata dari maksu saya la a.k.a isteri pakcik saya tu. Hehe...walaupun itu pakcik saya, adik bongsu mak saya, tapi saya tak berapa rapat dengan beliau. Tak taula kenapa, memang sejak kecik macam tu tapi kalau setiap kali beliau pergi ke luar negara, insyaAllah, adela buah tangan untuk anak saudara beliau ini. erkk...ape kes cite pasal bapak sedara kau ni....ok..saya malu...bye!





comel kan hello kitty ni...tahu2 je saya suke pink..=)



oh, saya paling rapat dengan seorang lagi pakcik saya iaitu abang kepada pakcik yang ini.



sekian, TQ for reading (^_^)




2 orang nak bagi idea:

  1. Wah, syiok la dy , hihi
    btw, have a nice day
    jom follow my blog
    n drop your comment also, TQ

    Love,
    Aen

    ReplyDelete
  2. pergi tmpt lain, mcm dah tau akan tsunami. hehe.

    ReplyDelete