Followers

Aih...apsal tak boleh ni?!

Assalamualaikum.


Semalam blog ini langsung tak berupdate. Tak sempat...busy ke sana ke sini. huhu....tengok orang yang datang pun sedih je...tapi takpe...saya dapat dua orang kawan baru...best..best iaitu...Mira Hussin dan Cik Ezy...Thank you...eh...ucapan jutaan terima kasih jugak kepada yang lain-lain tu tau...Thank u sudi masuk sini.



Memang rasa tak best bila tak update sehari tapi tak sempat lagi. Ni pun update secara laju-laju...haha...ade ke ayat gitu? Sebenarnya banyak nak dicerita...pasal holiday or jejalan saya ke Kuala Kangsar dan apa aktiviti saya kat sana tapi tak sempat citer hari ni. Nantila saya citer....Okeh...Selamat Hari Jumaat...ye...Saiyyidul Ayyam....Penghulu segala hari dan selamat berhujung minggu...da~


Eh..lupa pulak...untuk ubati kerinduan korang...=p










2 orang nak bagi idea: