Followers

Hello Kitty yang sangat comel!

Assalamualaikum....


remember my previous entry, about my problem regarding uploading+appearing image?


i tak tahu kenapa tapi sebenarnya dah lama berlaku macam tu, cuma kalau nasik baik, semua image boleh upload, kalau tak baik, memang tak dapat upload la image. But this time, saya dapat dan berjaya upload 3 images (nasib baik 3 je)....



Ok..ok...berbalik kepada tajuk entry....hello kitty sangat comel kan....tapi saya tak perasan pun sebenarnya because before this, my interest is more to mickey and minnie mouse....so cute....tapi last weeked, hangout with my besties, enter in each and every gift shops, adela dalam 3 kr 4 buah kedai, terus terjatuh hati dengan Hello Kitty yang sangat comel plus the colour....hehe...hello kitty kan sinonim dengan warna pink....tu yang tertarik terus. So, i'd made decision to buy this....







Bekas air yang ada hello kitty...sangat...sangat...sangat cute. Sebenarnya saya memang dah lama berhajat nak beli bekas air macam ni tapi setiap kali pergi kedai, shopping complex, mini market, tengok je harga....even 10 inggit je....sangat-sangat berkira okey! But then, bila tengok-tengok balik bekas air Hello Kitty ni....actually it cost more than RM 10 tau...but...i insists myself (teruk jugak berperang dengan diri sendiri whether should buy or not...buy or not..)...so...belila jawabnya....so sekarang pergi kerja memang bawak bekas comel ni...luckily masuk elok2 je kat tempat letak bekas air dalam kete i...pheww...=p



Masa berjalan-jalan tu jugak....TERRRberkenan dengan satu benda ni....mula-mula nak carik kucing yang seksi tu...ape tah nama dia...Miss Mitsy ke ape tah....yang boleh lekat kat dalam keter or cermin...tapi dah takde....so terlihat benda ni...ouch...sangat berkenan...then my besties offer nak beli...ape lagi....malu-malu kucing..i pun nak la....hahaha....so dapat benda yang super duper cute ini....






see.....comel kan....dengan warna soft pink....siap ade hairclip with diamond yang warna pink...comelllsss...




lagi gambar beliau....Hello Kitty yang comel...so sekarang ni kalau masuk dalam kete je..mesti tengok kat dia...bukan 2 3 kali tay...4 5 6 kali pulak tu...haiyooo...bahaya sungguh coz time i tengah drive pun mesti nak tengok-tengok jugak....hihi....anyway, nak say thanks jugak to that person...

"tima kaceh no bagi kat aku benda comel ni...confirm tiap kali aku tengok HK ni...mesti tingat kat ang...hehe..."



Sekian, TQ for reading (^_^)



1 orang nak bagi idea:

  1. wahhh..
    hello kitty comel!
    cik ezy pon suke hello kitty.

    ReplyDelete