Followers

BE baru....alhamdulillah ^_^

Assalamualaikum w.b.t.


Selamat pagi semua.....semoga hari ini adalah hari yang ceria bagi anda. Post hari ini adalah berkisarkan tentang BE kat blog pinky saya ni. Memang tak sangka, nuffnang masih nak bagi BE kat blog saya yang kadang-kadang...erkkk....lately la....sejak beberapa minggu ni, sangat jarang saya update jika dibandingkan dengan dulu-dulu. Persekitaran kerja dah bagi kesan sedikit la...but i love my job now...suka sangat...terasa masa diisi dengan lebih bermakna...wahhaaaaha...ok..ok...nak citer pasal BE kan...agak lama jugak saya punya account balance untuk nuffnang tak bergerak...tiba-tiba semalam, terasa mahu log in acc nuffnang...dan ya....saya ternampak ini....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tension tak?ada rasa nak lempang?jangan!saya baik..erkk..ape kaitan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





ada 3 BE kat bahagian LR...takpela...walau kat LR saja...dah bersyukur...semoga ianya bertambah dari sehari ke sehari dan.....biarlah lama sikit iklan tu disitu ye....huhu...again....Thank You Nuffnang =)


TQ for reading (^_^)







2 orang nak bagi idea: