Followers

Thursday, July 21, 2011

Teng teng teng...

Assalamualaikum w.b.t.



Sekian lama blog ini menyepi dari sebarang update terkini, akhirnya saya sudah kembali. Agak lama jugak, hampir 2 minggu. Ada ke orang perasan? Ok, abaikan....Sekarang ni saya amat sibuk...sibuk dengan kerja yang best..serius memang best...hahaha...sambil-sambil buat kerja, main game. Ahakz..memang terbaik.


Harry Potter....saya dah tengok...yeayyy..memang best la...tak rugi (even terasa tak puas hati jugak dengan seat cinema tu..sakit belakang nak sandar weh)..tetapi...endingnya sangatla best...sape tak tengok..rugi-rugi..silelah tengok ye...


oh.. satu lagi..saya patut cerita jugak disini, saya ade dapat 'sesuatu' dari seorang blogger....cuma belum ditransfer je grambar itu ke pc ini..nanti ye saya tunjuk...okeh..mau sambung main pingpong...da~















2 comments: