Followers

Samsung Baru yang Nipis!

Assalamualaikum w.b.t.



Apa khabar anda semua? Saya alhamdulillah, so far so good, kamu pula? Puasa macam mana?

Saja nak share cerita tentang Samsung yang baru, sebab saya baru nampak ads nuffnang..hihi...saya memang tak minat sangat dengan handphone jenama lain selain sony, iphone and blackberry...perghh..macam berlagak je kan...tapi, sejak kawan saya ada tukar ke hp samsung wave yang nipis gilerrr tu, memang tertarik la jugak sikit-sikit. Then, bila tengok gambar ni...






Vivid...Fast...Slim...


Perkataan yang sesuai untuk mengambarkan tentang handphone terbaru keluaran Samsung ni...memang nampak cantikla...tunggu duit je...tah bila la tu...



okeh, sekian bebelan untuk masa ini....da~



Eh, ade orang view blog saya, pastu scroll ke bawah, dia akan automatik naik ke tengah, korang ade alami macam tu tak?sebab kat pc saya ok je...kenape eh macam tu?


Thank you for reading this entry (^_^)
















1 orang nak bagi idea: